Bra bingo

Här kommer nu en kort recension och tips på några riktigt bra bingosajter att spela på online. Vi tar alltid några viktiga faktorer i åtanke när vi presenterar bingosajter, bland annat om dem har en bra kundtjänst, om sajten är lättnavigerad och om dem har bra spelutbud och bonus.

MariaBingo

Här hittar du en fantastiskt bra bingosajt även för dig som inte spelat så mycket förut. Hela sajten är tydligt uppbyggd och lättnavigerad, det är inte svårt att börja spela. Vill man så kan man dessutom ta en tur i deras egen bingoskola. Där får du en massa bra tips att tänka på när du spelar första gången. MariaBingo är ett av de allra största bingonätverken online i hela Europa och när du surfar in på den förstår du snabbt varför. Designen på sajten är snygg, enkel och ren vilket ger ett välkomnande intryck för alla. Deras största målgrupp är medelålders kvinnor men det betyder inte att inga andra kan trivas där. Utöver bingospelen så kan man spela några casinospel och skraplotter.

När det kommer till kundtjänst så fungerar den ypperligt på alla plan. Dem har öppet dygnet runt för dina frågor och har som mål att besvara alla inom 48 timmar. Alla vinster på MariaBingo är skattefria eftersom att dem har sin bas inom EU. Detta plus att de har helt säkra pengaöverföringar och system för personlig information gör att dem är en nästan oslagbar bingosajt. Du kan föra över pengar på flera olika sätt, välj det som passar dig bäst och vill du ha kundtjänst på ditt eget språk så går det alltid att få.

Bingochatten på MariaBingo är trevlig och bra, dem har alltid chattmoderatorer som ser till att det är trevlig stämning och erbjuder dessutom alltid chattspel. Dem kan du även fråga om du undrar över något under spelets gång. Spelutbudet på denna bingosajt är väldigt bra, du kan spela både 75- och 90-nummers bingo. Man kan både vinna lite och ofta eller mer och sällan. Vinstchanserna på den här bingosajten är riktigt bra, dem delar ut hela 600 vinster varje timme på MariaBingo! En härlig sak med denna bingosajt är att man automatiskt får en egen blogg när man startar ett spelkonto här. Där kan du skriva om vad du vill och bjuda in andra att läsa. Dessutom kan du lägga upp bilder och byta recept på din egen medlemssida.

Kort sagt är MariaBingo en ypperlig och fantastisk bingosajt för alla, oavsett om du är nybörjare eller inte.

Andra bingosajter vi rekommenderar:

  • Unibet bingo
  • Betsafe bingo
  • Bingo på PAF
  • Bingo på Svenska spel