Bingobonus

Det är alltså genom bingobonusarnas förlovade landskap som vi kan påbörja vår resa till gratis bingo online. Som vi tidigare nämnt använder sig bingosajterna av bonussystem för att locka nya kunder och konkurrera med varandra. Det gör att du som spelare kan få förträffliga erbjudanden som du kan ha mycket glädje av.

I det första steget så erbjuder dem dig en välkomstbonus, även kallad registreringsbonus, eftersom att det är precis det man behöver göra för att få den, registrera sig alltså. Så du går helt enkelt in på en bingosajt, registrerar dig som medlem och du får bonusen. Den brukar inte vara så hög men man brukar åtminstone kunna få mellan 50 och hundra kronor. Bonusen sätts in på det spelkonto som du skapat när du registrerade dig som medlem. Så då är det bara att börja spela och ha roligt utan krav än så länge.

I det andra steget så får man en insättningsbonus när man gör sin första insättning av egna pengar att spela för på sitt spelkonto. Denna bonus är den som brukar vara allra mest generös, ofta består den av att bingosajten matchar din insättning med 100 % upp till en viss summa. Så säg att du sätter in 100 kronor, då har du 200 kronor att spela för sen. Det dem menar med upp till en viss summa är att dem inte kommer matcha med 100 % med mer än den summan, ett vanligt erbjudande ser ut så här; Insättningsbonus på 100 % upp till 2000 kronor. Det betyder att så länge du sätter in en summa under 2000 så kommer dem att matcha den med 100 %. Men sätter du in över 2000 så kommer du fortfarande bara att få 2000 kronor i bonus.

Tredje steget blir ju naturligtvis en bonus för att hålla dig kvar som lojal kund på bingosajten, denna typ av bonus kan se lite olika ut beroende på vart man spelar. Det kan vara en lojalitetsbonus som består av att du får en insättningsbonus på 20 % på varje första insättning i månaden. Det kan även vara en VIP-klubb där du får tillgång till förmånliga erbjudanden och samlar poäng som sedan kan omvandlas till pengar att spela för. Totalt sett så är alla dessa erbjudanden om bonus som vi beskrivit helt fantastiska men som du vet så får man ingenting gratis här i livet vilket för oss till den sista punkten.

Omsättningskrav, för att bingosajten ska försäkra sig om att du inte bara tar bonuspengarna och sticker så finns detta som kallas för omsättningskrav. Det innebär att du inte kan plocka ut några vinstpengar förrän du har omsatt din bonus ett visst antal gånger på sajten med egna pengar. Hur många gånger brukar skilja sig något från sajt till sajt men oftast en tio gånger i alla fall. Trots detta krav är det ändå riktigt bra med bonus och man kan verkligen dra nytta av det.